pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dağda Mahsur Kalan 2 Kişi Kurtarıldı

06.12.2018 - 15:58, Güncelleme: 06.12.2018 - 15:58
 

Dağda Mahsur Kalan 2 Kişi Kurtarıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde kar yağışı ve yoğun tipi nedeniyle araçlarında mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı.Valilikten yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde kar yağışı ve yoğun tipi nedeniyle araçlarında mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yahyalı ilçesi Alimpınarı mevkisine çıkan A.F.Ç. ve M.D, yoğun tipi nedeniyle araçlarında mahsur kaldı.İki arkadaş, jandarmayı arayarak yardım istedi. Bunun üzerine jandarma, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri bölgede çalışma başlattı.Bölgeye hareket eden ekipler, 2 kişiyi kurtardı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde kar yağışı ve yoğun tipi nedeniyle araçlarında mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı.Valilikten yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde kar yağışı ve yoğun tipi nedeniyle araçlarında mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yahyalı ilçesi Alimpınarı mevkisine çıkan A.F.Ç. ve M.D, yoğun tipi nedeniyle araçlarında mahsur kaldı.

İki arkadaş, jandarmayı arayarak yardım istedi. Bunun üzerine jandarma, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri bölgede çalışma başlattı.

Bölgeye hareket eden ekipler, 2 kişiyi kurtardı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.