pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'da Kar Yağışı

06.12.2018 - 15:23, Güncelleme: 06.12.2018 - 15:23
 

Ankara'da Kar Yağışı

Beypazarı ilçesinin yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinin yüksek kesimleri, kar yağışı nedeniyle beyaza büründü. İlçeye bağlı Dağsalı Mahallesi ile Karaşar, Saray, Köseler, Dereli, Nallıkaşı ve Kirazyanı bölgelerinde kar yağışı etkili oldu. Karayolları ekipleri, 1650 rakımlı Ahlatlık ve Kum Ocağı ile Karagöl bölgelerinde, yolların ulaşıma kapanmaması için çalışma yaptı. Ekiplerin olası kar yağışına karşı belirli noktalarda hazır bekletildiği görüldü. Göletiyle ve bungalov evleriyle dikkati çeken Karagöl mesire alanı da kar yağışı nedeniyle beyaz örtüyle kaplandı.
Beypazarı ilçesinin yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinin yüksek kesimleri, kar yağışı nedeniyle beyaza büründü.

İlçeye bağlı Dağsalı Mahallesi ile Karaşar, Saray, Köseler, Dereli, Nallıkaşı ve Kirazyanı bölgelerinde kar yağışı etkili oldu.

Karayolları ekipleri, 1650 rakımlı Ahlatlık ve Kum Ocağı ile Karagöl bölgelerinde, yolların ulaşıma kapanmaması için çalışma yaptı. Ekiplerin olası kar yağışına karşı belirli noktalarda hazır bekletildiği görüldü.

Göletiyle ve bungalov evleriyle dikkati çeken Karagöl mesire alanı da kar yağışı nedeniyle beyaz örtüyle kaplandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.