pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Emniyetle Gülümseyen Yüzler" Projesi

05.12.2018 - 18:23, Güncelleme: 05.12.2018 - 18:23
 

"Emniyetle Gülümseyen Yüzler" Projesi

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Emniyetle Gülümseyen Yüzler" projesi kapsamında ilçede ilk ve ortaokul öğrencilerine trafik...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Emniyetle Gülümseyen Yüzler" projesi kapsamında ilçede ilk ve ortaokul öğrencilerine trafik eğitimi verdi. Namık Kemal ilkokulu, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilerle bir araya gelen Toplum Destekli Polisler, sinevizyon gösterisi eşliğinde trafik eğitimi verdi. Projenin amacının, trafik bilincinin oluşturulması, trafik bilincine sahip kuşaklar yetiştirilmesi olduğu belirtildi. Polisler, programlarda öğrencilere kek ve meyve suyu ikram etti. Öğrenciler, polis aracında siren çalıp, telsizden anons yaptılar.
YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Emniyetle Gülümseyen Yüzler" projesi kapsamında ilçede ilk ve ortaokul öğrencilerine trafik...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Emniyetle Gülümseyen Yüzler" projesi kapsamında ilçede ilk ve ortaokul öğrencilerine trafik eğitimi verdi.

Namık Kemal ilkokulu, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilerle bir araya gelen Toplum Destekli Polisler, sinevizyon gösterisi eşliğinde trafik eğitimi verdi.

Projenin amacının, trafik bilincinin oluşturulması, trafik bilincine sahip kuşaklar yetiştirilmesi olduğu belirtildi.

Polisler, programlarda öğrencilere kek ve meyve suyu ikram etti. Öğrenciler, polis aracında siren çalıp, telsizden anons yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.