pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çalışkan'dan 5 Aralık Kadın Hakları Günü Açıklaması

05.12.2018 - 14:23, Güncelleme: 05.12.2018 - 14:23
 

Çalışkan'dan 5 Aralık Kadın Hakları Günü Açıklaması

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, 5 Aralık Kadın Hakları Günü dolayısıyla açıklama yaptı.Çalışkan, Türk toplumunun gelişerek...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, 5 Aralık Kadın Hakları Günü dolayısıyla açıklama yaptı.Çalışkan, Türk toplumunun gelişerek yükselmesinde büyük katkıları olan kadınlara 5 Aralık 1934 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından seçme ve seçilme hakkı verildiğini kaydetti.Kadınların hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de karar alma mekanizmalarında yer almaları ve bu konuda hükümet tarafından yapılan düzenlemelerin kadının toplumdaki saygınlığını arttırdığını aktaran Çalışkan, "Bu vesile ile kadınlarımızın sosyal ve siyasi hayatta daha fazla yer almalarını diliyor ve bu özel günlerini kutluyorum." ifadesini kullandı.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, 5 Aralık Kadın Hakları Günü dolayısıyla açıklama yaptı.Çalışkan, Türk toplumunun gelişerek...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, 5 Aralık Kadın Hakları Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

Çalışkan, Türk toplumunun gelişerek yükselmesinde büyük katkıları olan kadınlara 5 Aralık 1934 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından seçme ve seçilme hakkı verildiğini kaydetti.

Kadınların hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de karar alma mekanizmalarında yer almaları ve bu konuda hükümet tarafından yapılan düzenlemelerin kadının toplumdaki saygınlığını arttırdığını aktaran Çalışkan, "Bu vesile ile kadınlarımızın sosyal ve siyasi hayatta daha fazla yer almalarını diliyor ve bu özel günlerini kutluyorum." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.