pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Günaydın'dan Başkan Çelik'e Ziyaret

05.12.2018 - 13:48, Güncelleme: 05.12.2018 - 13:48
 

Vali Günaydın'dan Başkan Çelik'e Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Çelik ile Vali Günaydın bir süre baş başa görüştü. Çelik, Vali Şehmus Günaydın’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı'nın da bulunduğu ziyarette Vali Günaydın'a Erciyes Kış Turizm Merkezi hakkında da bir brifing verildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Çelik ile Vali Günaydın bir süre baş başa görüştü.

Çelik, Vali Şehmus Günaydın’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı'nın da bulunduğu ziyarette Vali Günaydın'a Erciyes Kış Turizm Merkezi hakkında da bir brifing verildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.