pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Park Halindeki Tırın Kabini Yandı

05.12.2018 - 11:23, Güncelleme: 05.12.2018 - 11:23
 

Park Halindeki Tırın Kabini Yandı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda park halindeki tırın kabini yandı.İzmir'den Erzurum'a sıvı sabun taşıyan Turan Akdoğan...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda park halindeki tırın kabini yandı.İzmir'den Erzurum'a sıvı sabun taşıyan Turan Akdoğan yönetimindeki 42 VE 071 plakalı tırın lastikleri, Kovalı köyü yakınlarında yola dökülen hurdalardan dolayı patladı. Akdoğan'ın bir akaryakıt istasyonuna park ettiği tırın kabin kısmında bir anda yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, tırın kabin kısmında hasar oluştu. Akaryakıt istasyonunda çalışan Mahmut Can Taçyıldız, yangını gördükten sonra akaryakıt istasyonundaki yangın tüpleriyle müdahale ettiğini ve itfaiye ekiplerine haber verdiğini söyledi. Aynı bölgede iki aracın lastiklerinin de yola dökülen hurda parçalarından dolayı patladığı öğrenildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda park halindeki tırın kabini yandı.İzmir'den Erzurum'a sıvı sabun taşıyan Turan Akdoğan...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda park halindeki tırın kabini yandı.

İzmir'den Erzurum'a sıvı sabun taşıyan Turan Akdoğan yönetimindeki 42 VE 071 plakalı tırın lastikleri, Kovalı köyü yakınlarında yola dökülen hurdalardan dolayı patladı. Akdoğan'ın bir akaryakıt istasyonuna park ettiği tırın kabin kısmında bir anda yangın çıktı.

Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, tırın kabin kısmında hasar oluştu.

Akaryakıt istasyonunda çalışan Mahmut Can Taçyıldız, yangını gördükten sonra akaryakıt istasyonundaki yangın tüpleriyle müdahale ettiğini ve itfaiye ekiplerine haber verdiğini söyledi.

Aynı bölgede iki aracın lastiklerinin de yola dökülen hurda parçalarından dolayı patladığı öğrenildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.