pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Osmanlıspor-afjet Afyonspor Maçı Bolu'da Oynanacak

04.12.2018 - 15:18, Güncelleme: 04.12.2018 - 15:18
 

Osmanlıspor-afjet Afyonspor Maçı Bolu'da Oynanacak

- Karşılaşmaya, Bolu Atatürk Stadı ev sahipliği yapacak

ANKARA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasındaki Osmanlıspor-Afjet Afyonspor karşılaşması, Bolu'da oynanacak. Başkent ekibinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Futbol Federasyonu, Osmanlı Stadı'nda yapılması planlanan karşılaşmayı, saha zemininin elverişli olmaması nedeniyle Bolu'ya aldı. Osmanlıspor ile Afjet Afyonspor arasında 8 Aralık Cumartesi günü oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak karşılaşmaya, Bolu Atatürk Stadı ev sahipliği yapacak.
- Karşılaşmaya, Bolu Atatürk Stadı ev sahipliği yapacak


ANKARA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasındaki Osmanlıspor-Afjet Afyonspor karşılaşması, Bolu'da oynanacak.

Başkent ekibinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Futbol Federasyonu, Osmanlı Stadı'nda yapılması planlanan karşılaşmayı, saha zemininin elverişli olmaması nedeniyle Bolu'ya aldı.

Osmanlıspor ile Afjet Afyonspor arasında 8 Aralık Cumartesi günü oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak karşılaşmaya, Bolu Atatürk Stadı ev sahipliği yapacak.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.