pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir 112 Çalışanlarından İşitme Engellilere Özel Mesaj

04.12.2018 - 13:58, Güncelleme: 04.12.2018 - 13:58
 

Eskişehir 112 Çalışanlarından İşitme Engellilere Özel Mesaj

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 112 Acil Servis çalışanları, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kapsamında hazırladıkları klipte işitme engellilere...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 112 Acil Servis çalışanları, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kapsamında hazırladıkları klipte işitme engellilere "Beni duymasan da mavi ışığımla yanındayım" mesajını verdi. İl Ambulans Servisi Başhekimi Veli Görkem Pala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 112 Acil Servisinde görevli personelle işitme engellilere yönelik bir klip hazırladıklarını belirterek, işaret diliyle "Beni duymasan da mavi ışığımla yanındayım" mesajı verdiklerini söyledi.Kurumda görevli 3 personelin işaret dili tercümanı olarak görev yaptığına dikkati çeken Pala, işitme engellilerle sağlıklı iletişim kurabilmek için sağlık hizmetleri istasyonunda ve başhekimlikte her gün mutlaka işaret dili eğitimi almış bir personelin nöbetçi olduğunu da kaydetti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 112 Acil Servis çalışanları, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kapsamında hazırladıkları klipte işitme engellilere...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 112 Acil Servis çalışanları, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kapsamında hazırladıkları klipte işitme engellilere "Beni duymasan da mavi ışığımla yanındayım" mesajını verdi.

İl Ambulans Servisi Başhekimi Veli Görkem Pala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 112 Acil Servisinde görevli personelle işitme engellilere yönelik bir klip hazırladıklarını belirterek, işaret diliyle "Beni duymasan da mavi ışığımla yanındayım" mesajı verdiklerini söyledi.

Kurumda görevli 3 personelin işaret dili tercümanı olarak görev yaptığına dikkati çeken Pala, işitme engellilerle sağlıklı iletişim kurabilmek için sağlık hizmetleri istasyonunda ve başhekimlikte her gün mutlaka işaret dili eğitimi almış bir personelin nöbetçi olduğunu da kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.