pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dünya Engelliler Günü

03.12.2018 - 15:58, Güncelleme: 03.12.2018 - 15:58
 

Dünya Engelliler Günü

SİVAS (AA) - Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçe merkezindeki okullarda görev yapan engelli...

SİVAS (AA) - Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçe merkezindeki okullarda görev yapan engelli memur ve öğrencileri ziyaret etti.Gül, ziyaretlerde öğrenci ve memurlarla sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi.Engelli haklarına dikkati çekebilmek için ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Gül, "En büyük engel sevgisizliktir. Sadece bugünler de değil her zaman engellilerimizin yanındayız . Engelli olmak üretime engel değildir." dedi.Gül, özel eğitim sınıfında öğrenim gören Nisanur Uğur'u da ziyaret ederek, doğum günü hediyesi verdi.Okul ziyaretlerinde İlçe Milli Şube Müdürleri Bülent Çezik ve Muhsin Toptaş da hazır bulundu.
SİVAS (AA) - Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçe merkezindeki okullarda görev yapan engelli...

SİVAS (AA) - Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçe merkezindeki okullarda görev yapan engelli memur ve öğrencileri ziyaret etti.

Gül, ziyaretlerde öğrenci ve memurlarla sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi.

Engelli haklarına dikkati çekebilmek için ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Gül, "En büyük engel sevgisizliktir. Sadece bugünler de değil her zaman engellilerimizin yanındayız . Engelli olmak üretime engel değildir." dedi.

Gül, özel eğitim sınıfında öğrenim gören Nisanur Uğur'u da ziyaret ederek, doğum günü hediyesi verdi.

Okul ziyaretlerinde İlçe Milli Şube Müdürleri Bülent Çezik ve Muhsin Toptaş da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.