pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dünya Engelliler Günü

03.12.2018 - 14:18, Güncelleme: 03.12.2018 - 14:18
 

Dünya Engelliler Günü

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası yönetimi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla 112 personele izin verdi.Fabrikadan yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası yönetimi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla 112 personele izin verdi.Fabrikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri, Boğazlıyan ve Turhal Şeker fabrikalarında çalışan 112 engelli personele 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla izin verildi.Konuyla alakalı açıklama yapan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, engelli vatandaşların toplumun bir parçası olduğunu belirtti.Kayseri Şeker bünyesinde çalışan engelli vatandaşlarla çok daha iyi noktalara ulaşacaklarını belirten Akay, şunları kaydetti:"Yaşadıkları bedensel ve duyusal engellere rağmen hayatlarını, ekonomik ve sosyal yaşantılarını hatta toplumdaki varlıklarını devam ettirme konusunda büyük mücadele veren engelli vatandaşlarımızın, toplumdaki diğer bireyler kadar eşit haklardan faydalanabilmesi için hepimize ayrı ayrı görevler düşmektedir. Bu görevler kişilere olduğu kadar, kurum ve kuruluşlara da bir takım sosyal sorumluluklar getirmekte, bu sorumlulukların yerine getirilebilmesi için de hayata, onların penceresinden bakabilmeyi denememiz gerekmektedir. İşte tüm bu toplumsal vazifelerin yerine getirilmesi ile elde edilecek yegane başarı, engellerin ortadan kaldırılması olacaktır."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası yönetimi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla 112 personele izin verdi.Fabrikadan yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası yönetimi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla 112 personele izin verdi.

Fabrikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri, Boğazlıyan ve Turhal Şeker fabrikalarında çalışan 112 engelli personele 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla izin verildi.

Konuyla alakalı açıklama yapan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, engelli vatandaşların toplumun bir parçası olduğunu belirtti.

Kayseri Şeker bünyesinde çalışan engelli vatandaşlarla çok daha iyi noktalara ulaşacaklarını belirten Akay, şunları kaydetti:

"Yaşadıkları bedensel ve duyusal engellere rağmen hayatlarını, ekonomik ve sosyal yaşantılarını hatta toplumdaki varlıklarını devam ettirme konusunda büyük mücadele veren engelli vatandaşlarımızın, toplumdaki diğer bireyler kadar eşit haklardan faydalanabilmesi için hepimize ayrı ayrı görevler düşmektedir. Bu görevler kişilere olduğu kadar, kurum ve kuruluşlara da bir takım sosyal sorumluluklar getirmekte, bu sorumlulukların yerine getirilebilmesi için de hayata, onların penceresinden bakabilmeyi denememiz gerekmektedir. İşte tüm bu toplumsal vazifelerin yerine getirilmesi ile elde edilecek yegane başarı, engellerin ortadan kaldırılması olacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.