pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kahramankazan'da Engelsiz Yaşam Merkezi Açıldı

03.12.2018 - 13:53, Güncelleme: 03.12.2018 - 13:53
 

Kahramankazan'da Engelsiz Yaşam Merkezi Açıldı

Engelli bireylere, resimden sahne sanatlarına, akıl oyunlarından çeşitli kurslara kadar birçok aktivite ile sosyal rehabilitasyon hizmeti verilmesi amaçlanan merkez hizmete sunuldu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı.3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kahramankazan'da çeşitli etkinlikler düzenlendi.Aile Yaşam Merkezi'ndeki programın ardından Kahramankazan Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nin açılışı yapıldı. Engellilerin bir buluşma noktası olması planlanan merkezde engelli bireylere, resimden sahne sanatlarına, akıl oyunlarından çeşitli kurslara kadar birçok aktivite ile sosyal rehabilitasyon hizmeti verilmesi amaçlanıyor. Açılışa katılan Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkezin amacının engellilere sosyal rehabilitasyon sağlamak olduğunu söyledi.Ertürk, merkez bünyesinde çeşitli atölyelerin bulunduğunu dile getirerek, "Hangi engel grubundan olursa olsun buradan herkes bir şekilde faydalanacak. Dışarı çıktıklarında çocuklarını bırakacak bir yeri olmayan ailelerde engelli çocuklarını buraya getirip gönül rahatlığıyla bırakabilecek. Ayrıca merkezimiz bünyesinde kurulan müzik, eğitim, el sanatları ve sahne sanatları atölyeleriyle de engelli vatandaşlarımız hem öğrenecek hem de eğlenecekler, kaliteli zaman geçirecek." diye konuştu. Dua edilmesinin ardından kurdele keserek açılışını gerçekleştirdikleri merkezi gezen protokol üyeleri, yetkililerden bilgi aldı.
Engelli bireylere, resimden sahne sanatlarına, akıl oyunlarından çeşitli kurslara kadar birçok aktivite ile sosyal rehabilitasyon hizmeti verilmesi amaçlanan merkez hizmete sunuldu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kahramankazan'da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Aile Yaşam Merkezi'ndeki programın ardından Kahramankazan Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Engellilerin bir buluşma noktası olması planlanan merkezde engelli bireylere, resimden sahne sanatlarına, akıl oyunlarından çeşitli kurslara kadar birçok aktivite ile sosyal rehabilitasyon hizmeti verilmesi amaçlanıyor.

Açılışa katılan Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkezin amacının engellilere sosyal rehabilitasyon sağlamak olduğunu söyledi.

Ertürk, merkez bünyesinde çeşitli atölyelerin bulunduğunu dile getirerek, "Hangi engel grubundan olursa olsun buradan herkes bir şekilde faydalanacak. Dışarı çıktıklarında çocuklarını bırakacak bir yeri olmayan ailelerde engelli çocuklarını buraya getirip gönül rahatlığıyla bırakabilecek. Ayrıca merkezimiz bünyesinde kurulan müzik, eğitim, el sanatları ve sahne sanatları atölyeleriyle de engelli vatandaşlarımız hem öğrenecek hem de eğlenecekler, kaliteli zaman geçirecek." diye konuştu.

Dua edilmesinin ardından kurdele keserek açılışını gerçekleştirdikleri merkezi gezen protokol üyeleri, yetkililerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.