pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediye başkan adayı tanıtım ve reklam çalışmaları

02.12.2018 - 18:35, Güncelleme: 02.12.2018 - 18:35
 

Belediye başkan adayı tanıtım ve reklam çalışmaları

Sivasbulteni.com, Mart 2019’daki seçim döneminde belediye başkan adayları ve mahalle muhtar adaylarına tanıtım fırsatları sunuyor.

Sivas’ın en büyük ve İLK internet haber gazetesi www.Sivasbulteni.com’da Belediye Başkan adayı tanıtım ve reklam çalışmaları ile Sivas ve İlçelerindeki seçmenlere ekonomik bir şekilde ulaşabilirsiniz.İnternet çağında seçmene ulaşmanın en pratik yolu ise, sosyal medyayı kullanarak geniş yığınlara ulaşmak. Peki, seçmenler sizlere ve Projelerinize nasıl ulaşacak? Bunun en sağlıklı yolu, internet ortamında Reklam  yayınlatarak, seçmenleri kendinize yönlendirmekten geçiyor.Hiç kuşkusuz, bu tür bir tanıtım çalışmasında en uygun mecra ise, siyasetle yakından ilgilenen kişilerin referans kaynağı olan internet haber siteleri.2008 yılında yayın hayatına başlayan Sivas Bülteni  Sivas merkezli bağımsız bir internet gazetesi. Sürekli güncellenen yapısı ile farklı içerikleri sizlere sunmaya çalışıyor. Sivas ve İlçelerindeki binlerce seçmene ulaşmak için ekonomik fiyatlarla Sivasbulteni.com‘da yer alabilirsiniz. Adaylık süresince banner reklam, aday tanıtım yazısı, aday ile ilgili haberler ve etkinlikler gibi içeriklerden oluşan aday tanıtım paketi ile hedef kitlenize ulaşabilirsiniz. Size uygun tanıtım fırsatlarını öğrenmek için sivasbulteni@yandex.com  ve 05051524578 numaradan bizlerle iletişime geçebilirsiniz..
Sivasbulteni.com, Mart 2019’daki seçim döneminde belediye başkan adayları ve mahalle muhtar adaylarına tanıtım fırsatları sunuyor.

Sivas’ın en büyük ve İLK internet haber gazetesi www.Sivasbulteni.com’da Belediye Başkan adayı tanıtım ve reklam çalışmaları ile Sivas ve İlçelerindeki seçmenlere ekonomik bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İnternet çağında seçmene ulaşmanın en pratik yolu ise, sosyal medyayı kullanarak geniş yığınlara ulaşmak. Peki, seçmenler sizlere ve Projelerinize nasıl ulaşacak? Bunun en sağlıklı yolu, internet ortamında Reklam  yayınlatarak, seçmenleri kendinize yönlendirmekten geçiyor.

Hiç kuşkusuz, bu tür bir tanıtım çalışmasında en uygun mecra ise, siyasetle yakından ilgilenen kişilerin referans kaynağı olan internet haber siteleri.

2008 yılında yayın hayatına başlayan Sivas Bülteni  Sivas merkezli bağımsız bir internet gazetesi. Sürekli güncellenen yapısı ile farklı içerikleri sizlere sunmaya çalışıyor. Sivas ve İlçelerindeki binlerce seçmene ulaşmak için ekonomik fiyatlarla Sivasbulteni.com‘da yer alabilirsiniz. Adaylık süresince banner reklam, aday tanıtım yazısı, aday ile ilgili haberler ve etkinlikler gibi içeriklerden oluşan aday tanıtım paketi ile hedef kitlenize ulaşabilirsiniz.

 

Size uygun tanıtım fırsatlarını öğrenmek için sivasbulteni@yandex.com  ve 05051524578 numaradan bizlerle iletişime geçebilirsiniz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.