pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Mikroskobik Kulak Ameliyatlarına Başlandı

28.11.2018 - 16:23, Güncelleme: 28.11.2018 - 16:23
 

Kırşehir'de Mikroskobik Kulak Ameliyatlarına Başlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mikroskobik kulak ameliyatlarına başlandığı bildirildi.İl Sağlık...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mikroskobik kulak ameliyatlarına başlandığı bildirildi.İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, mikroskobik kulak ameliyatlarında kullanılmak üzere hastaneye yeni bir ameliyat mikroskobu alındığı belirtildi.Bu cihazla başlanan ameliyatların ilkinin Kulak Burun Boğan Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Elvan Evrim Tuna başkanlığında, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Avcu, Dr. Öğretim Üyesi Harun Soyalıç, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Metin ve ameliyat ekibi tarafından gerçekleştirildiği ifade edildi.Açıklamada ayrıca, kronik kulak rahatsızlıklarının cerrahi olarak da tedavi edebildiği hastanede, bu tür ameliyatlar için hastaların il dışına sevklerine de gerek kalmayacağı aktarıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mikroskobik kulak ameliyatlarına başlandığı bildirildi.İl Sağlık...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mikroskobik kulak ameliyatlarına başlandığı bildirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, mikroskobik kulak ameliyatlarında kullanılmak üzere hastaneye yeni bir ameliyat mikroskobu alındığı belirtildi.

Bu cihazla başlanan ameliyatların ilkinin Kulak Burun Boğan Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Elvan Evrim Tuna başkanlığında, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Avcu, Dr. Öğretim Üyesi Harun Soyalıç, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Metin ve ameliyat ekibi tarafından gerçekleştirildiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, kronik kulak rahatsızlıklarının cerrahi olarak da tedavi edebildiği hastanede, bu tür ameliyatlar için hastaların il dışına sevklerine de gerek kalmayacağı aktarıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.