pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kmü Rektörü Akgül’den Taziye Mesajı

28.11.2018 - 13:13, Güncelleme: 28.11.2018 - 13:13
 

Kmü Rektörü Akgül’den Taziye Mesajı

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Batman'da düzenlenen operasyonda şehit düşen, KMÜ Eğitim Fakültesi...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Batman'da düzenlenen operasyonda şehit düşen, KMÜ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 1. Sınıf Öğrencisi Başak Öztekin'in babası Birol Öztekin için taziye mesajı yayımladı.Rektör Akgül, mesajında, devletin ve milletin barış, huzur ve güvenliğine yönelik gerçekleştirilen tüm terör eylemlerinin sonuçsuz kalacağına, teröristlerin kahraman vatan evlatların canları pahasına ortaya koyduğu mücadeleden her daim yenik ve hüsrana uğramış şekilde ayrılacağına yürekten inandığını kaydetti.Şehit olan Öztekin'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Akgül, "Kahraman polisimiz Birol Öztekin'in bize emaneti olan kıymetli öğrencimiz Başak gibi şehit evlatlarımız milletimize onlardan birer hatıra olarak her zaman baş tacımız olacaktır. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.
KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Batman'da düzenlenen operasyonda şehit düşen, KMÜ Eğitim Fakültesi...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Batman'da düzenlenen operasyonda şehit düşen, KMÜ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 1. Sınıf Öğrencisi Başak Öztekin'in babası Birol Öztekin için taziye mesajı yayımladı.

Rektör Akgül, mesajında, devletin ve milletin barış, huzur ve güvenliğine yönelik gerçekleştirilen tüm terör eylemlerinin sonuçsuz kalacağına, teröristlerin kahraman vatan evlatların canları pahasına ortaya koyduğu mücadeleden her daim yenik ve hüsrana uğramış şekilde ayrılacağına yürekten inandığını kaydetti.

Şehit olan Öztekin'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Akgül, "Kahraman polisimiz Birol Öztekin'in bize emaneti olan kıymetli öğrencimiz Başak gibi şehit evlatlarımız milletimize onlardan birer hatıra olarak her zaman baş tacımız olacaktır. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.