pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti İl Başkanı Çalışkan'dan Esnaf Ziyareti

28.11.2018 - 12:13, Güncelleme: 28.11.2018 - 12:13
 

Ak Parti İl Başkanı Çalışkan'dan Esnaf Ziyareti

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Yönetim kurulu üyeleriyle İbrahim Karaoğlanoğlu...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Yönetim kurulu üyeleriyle İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi'ndeki esnafı ziyaret eden Çalışkan, istek ve talepleri dinleyerek sohbet etti. Çarşı esnafına hayırlı işler dileyen Çalışkan, "Esnafımızı ziyaret ederek bol kazançlar diledik. Hemşehrilerimizin sıkıntı ve taleplerini bizzat dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarını çözmek için hep birlikte, el ele vererek çalışıyoruz. Allah'ın izniyle Eskişehir'imizi gönül belediyeciliğiyle tanıştıracağız." ifadelerini kullandı. Ziyaretlerden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar da Çalışkan'a teşekkür etti.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Yönetim kurulu üyeleriyle İbrahim Karaoğlanoğlu...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Yönetim kurulu üyeleriyle İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi'ndeki esnafı ziyaret eden Çalışkan, istek ve talepleri dinleyerek sohbet etti.

Çarşı esnafına hayırlı işler dileyen Çalışkan, "Esnafımızı ziyaret ederek bol kazançlar diledik. Hemşehrilerimizin sıkıntı ve taleplerini bizzat dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarını çözmek için hep birlikte, el ele vererek çalışıyoruz. Allah'ın izniyle Eskişehir'imizi gönül belediyeciliğiyle tanıştıracağız." ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar da Çalışkan'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.