pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Meral, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

28.11.2018 - 10:38, Güncelleme: 28.11.2018 - 10:38
 

Vali Meral, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Meral, polisevinde düzenlenen toplantıda, köylerdeki mezarlık bakımlarının...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Meral, polisevinde düzenlenen toplantıda, köylerdeki mezarlık bakımlarının düzenli olarak yapılmasını, köy konakları, okullar ve diğer kamu binalarında eskimiş, solmuş veya kullanılmayacak derecede yıpranmış bayrakların yenileneceğini bildirdi.Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın faaliyetleri kapsamında ulaşılamayan yardıma muhtaç hiçbir vatandaşın kalmaması gerektiğini belirten Meral, muhtarların mahalle ve köylerinde yapılan düğün, nişan gibi toplu merasimlerde silah atılmamasıyla ilgili ikazlarda bulunmasını istedi.Vali Meral, daha sonra muhtarların sorunlarını dinledi.Toplantıya, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutan Vekili Kıvanç Savin, il genel meclis üyeleri, daire müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Meral, polisevinde düzenlenen toplantıda, köylerdeki mezarlık bakımlarının...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Meral, polisevinde düzenlenen toplantıda, köylerdeki mezarlık bakımlarının düzenli olarak yapılmasını, köy konakları, okullar ve diğer kamu binalarında eskimiş, solmuş veya kullanılmayacak derecede yıpranmış bayrakların yenileneceğini bildirdi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın faaliyetleri kapsamında ulaşılamayan yardıma muhtaç hiçbir vatandaşın kalmaması gerektiğini belirten Meral, muhtarların mahalle ve köylerinde yapılan düğün, nişan gibi toplu merasimlerde silah atılmamasıyla ilgili ikazlarda bulunmasını istedi.

Vali Meral, daha sonra muhtarların sorunlarını dinledi.

Toplantıya, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutan Vekili Kıvanç Savin, il genel meclis üyeleri, daire müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.