pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de "Mevlid-i Nebi Haftası" Etkinliği

27.11.2018 - 08:53, Güncelleme: 27.11.2018 - 08:53
 

Kayseri'de "Mevlid-i Nebi Haftası" Etkinliği

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla program düzenlendi.Kayseri İl Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Osman Ulubaş...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla program düzenlendi.Kayseri İl Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Osman Ulubaş Fen Lisesi’nde "Hz. Peygamber ve Gençlik" konulu konferans düzenlendi. Programda konuşan İl Müftüsü Şahin Güven, şunları kaydetti:"İslam dünyası olarak Mevlid Kandili sebebiyle doğudan batıya, güneyden kuzeye dünyanın dört bir yanındaki Müslümanlar Peygamberimizi anlamak ve bu kandil gecesi vesilesiyle kendilerini hesaba çekmek, muhasebede bulunmak için camileri ve mescitleri doldurdular. Diyanet İşleri Başkanlığımız da Mevlid-i Nebi Haftası adı altında Mevlid Kandilinin de içinde bulunmuş olduğu 17-25 Kasım tarihlerini çeşitli programların ve etkinliklerin yapılabileceği bir hafta olarak ilan etti. Bizler de Kayseri İl Müftülüğü olarak bu programların Kayseri’ye yansıyan bölümüyle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar içerisinde özellikle gençlerimizle ve öğrenci kardeşlerimizle bir araya gelelim dedik."
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla program düzenlendi.Kayseri İl Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Osman Ulubaş...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Kayseri İl Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Osman Ulubaş Fen Lisesi’nde "Hz. Peygamber ve Gençlik" konulu konferans düzenlendi.

Programda konuşan İl Müftüsü Şahin Güven, şunları kaydetti:

"İslam dünyası olarak Mevlid Kandili sebebiyle doğudan batıya, güneyden kuzeye dünyanın dört bir yanındaki Müslümanlar Peygamberimizi anlamak ve bu kandil gecesi vesilesiyle kendilerini hesaba çekmek, muhasebede bulunmak için camileri ve mescitleri doldurdular. Diyanet İşleri Başkanlığımız da Mevlid-i Nebi Haftası adı altında Mevlid Kandilinin de içinde bulunmuş olduğu 17-25 Kasım tarihlerini çeşitli programların ve etkinliklerin yapılabileceği bir hafta olarak ilan etti. Bizler de Kayseri İl Müftülüğü olarak bu programların Kayseri’ye yansıyan bölümüyle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar içerisinde özellikle gençlerimizle ve öğrenci kardeşlerimizle bir araya gelelim dedik."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.