pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayıp Çocuğu Bulabilmek İçin Seferber Oldular

26.11.2018 - 16:13, Güncelleme: 26.11.2018 - 16:13
 

Kayıp Çocuğu Bulabilmek İçin Seferber Oldular

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki evinden ayrılan çocuk, 8 gün sonra polis ekiplerinin takibi sonucu bulundu.Alınan bilgiye göre, S.S'nin...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki evinden ayrılan çocuk, 8 gün sonra polis ekiplerinin takibi sonucu bulundu.Alınan bilgiye göre, S.S'nin (16) ailesi polise başvurarak oğullarının evden ayrıldığını ve kendisinden haber alamadıklarını bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, S.S'nin gidebileceği adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi, Eskişehir ve çevre illerde çalışma yürüttü. Ekipler, Antalya'da bir hafta kalan S.S'nin Eskişehir'de Erenköy Mahallesi'ndeki bir eve geldiğini belirledi. Ailevi sebeplerden dolayı evden kaçtığı belirlenen S.S. adreste bulunarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki evinden ayrılan çocuk, 8 gün sonra polis ekiplerinin takibi sonucu bulundu.Alınan bilgiye göre, S.S'nin...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki evinden ayrılan çocuk, 8 gün sonra polis ekiplerinin takibi sonucu bulundu.

Alınan bilgiye göre, S.S'nin (16) ailesi polise başvurarak oğullarının evden ayrıldığını ve kendisinden haber alamadıklarını bildirdi.

İhbar üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, S.S'nin gidebileceği adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi, Eskişehir ve çevre illerde çalışma yürüttü.

Ekipler, Antalya'da bir hafta kalan S.S'nin Eskişehir'de Erenköy Mahallesi'ndeki bir eve geldiğini belirledi.

Ailevi sebeplerden dolayı evden kaçtığı belirlenen S.S. adreste bulunarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.