pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü

24.11.2018 - 11:18, Güncelleme: 24.11.2018 - 11:18
 

24 Kasım Öğretmenler Günü

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bir grup öğretmen ve öğrenci, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.İlçede...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bir grup öğretmen ve öğrenci, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.İlçede 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'ndaki çelenk sunma törenine, Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okulların yöneticileri ile öğretmenlerin yanı sıra öğrenciler ile çeşitli kurumların temsilcileri katıldı.Vatandaşların da hazır bulunduğu törende saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.Ardından protokoldekiler, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bir grup öğretmen ve öğrenci, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.İlçede...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bir grup öğretmen ve öğrenci, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

İlçede 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'ndaki çelenk sunma törenine, Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okulların yöneticileri ile öğretmenlerin yanı sıra öğrenciler ile çeşitli kurumların temsilcileri katıldı.

Vatandaşların da hazır bulunduğu törende saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

Ardından protokoldekiler, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.