pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'daki İş Kazası

24.11.2018 - 11:08, Güncelleme: 24.11.2018 - 11:08
 

Karaman'daki İş Kazası

KARAMAN (AA) - Karaman'da mermer ocağında mermer kesme makinesinden fırlayan elmasla yaralanan işçi hayatını kaybetti.Mermer ocağındaki kazanın ardından...

KARAMAN (AA) - Karaman'da mermer ocağında mermer kesme makinesinden fırlayan elmasla yaralanan işçi hayatını kaybetti.Mermer ocağındaki kazanın ardından yaralı olarak Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan ve ameliyata alınan Osman Demirkol (20), kaldırıldığı yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.Merkeze bağlı Özdemir köyünde bulunan bir mermer ocağında mermer kesen Osman Demirkol (20), makinenin ucundaki elmasın yerinden fırlaması sonucu yaralanmıştı.
KARAMAN (AA) - Karaman'da mermer ocağında mermer kesme makinesinden fırlayan elmasla yaralanan işçi hayatını kaybetti.Mermer ocağındaki kazanın ardından...

KARAMAN (AA) - Karaman'da mermer ocağında mermer kesme makinesinden fırlayan elmasla yaralanan işçi hayatını kaybetti.

Mermer ocağındaki kazanın ardından yaralı olarak Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan ve ameliyata alınan Osman Demirkol (20), kaldırıldığı yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

Merkeze bağlı Özdemir köyünde bulunan bir mermer ocağında mermer kesen Osman Demirkol (20), makinenin ucundaki elmasın yerinden fırlaması sonucu yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.