pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Keskin'de Usulsüz Avlananlara Para Cezası

23.11.2018 - 16:28, Güncelleme: 23.11.2018 - 16:28
 

Keskin'de Usulsüz Avlananlara Para Cezası

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde yasak yöntemle avlandığı tespit edilen 4 kişiye, 5 bin 989 lira para cezası uygulandı. Doğa Koruma ve...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde yasak yöntemle avlandığı tespit edilen 4 kişiye, 5 bin 989 lira para cezası uygulandı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Kırıkkale Şube Müdürü Neslihan Akdemir, yaptığı açıklamada, av koruma kontrol ekipleri ve fahri av müfettişlerinin Keskin ilçesi ve köylerinde yaptıkları denetimlerde, yasaklı yöntemlerden projektör kullanarak yaban tavşanı avlayan 4 kişi tespit edildi. Yasak yöntemle avlanan kişilere toplam 5 bin 598 lira ceza kesildiğini kaydeden Akdemir, ayrıca bir av tüfeği ile projektör ile avlanılan tavşana el konulduğunu bildirdi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde yasak yöntemle avlandığı tespit edilen 4 kişiye, 5 bin 989 lira para cezası uygulandı. Doğa Koruma ve...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde yasak yöntemle avlandığı tespit edilen 4 kişiye, 5 bin 989 lira para cezası uygulandı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Kırıkkale Şube Müdürü Neslihan Akdemir, yaptığı açıklamada, av koruma kontrol ekipleri ve fahri av müfettişlerinin Keskin ilçesi ve köylerinde yaptıkları denetimlerde, yasaklı yöntemlerden projektör kullanarak yaban tavşanı avlayan 4 kişi tespit edildi.

Yasak yöntemle avlanan kişilere toplam 5 bin 598 lira ceza kesildiğini kaydeden Akdemir, ayrıca bir av tüfeği ile projektör ile avlanılan tavşana el konulduğunu bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.