pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Saygılı, Öğretmenler Günü'nü Kutladı

23.11.2018 - 16:03, Güncelleme: 23.11.2018 - 16:03
 

Başkan Saygılı, Öğretmenler Günü'nü Kutladı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Saygılı, mesajında,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Saygılı, mesajında, öğretmenlerin insanı en ideal şekilde eğitmek, dolayısıyla geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirdiğini vurguladı.Geleceğe ilişkin hedeflere ulaşabilme konusunda en büyük görevin öğretmenlere düştüğünü aktaran Saygılı, şunları kaydetti:"İnsan yetiştirmek, aynı zamanda bir medeniyet ve bir kültür inşasıdır. Öğretmenlerimizi, kendilerine emanet ettiğimiz çocuklarımızı bu anlamda da yetiştiren insanlar olarak görüyor, kendilerinden böyle bir gayret bekliyoruz. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde öğretmenlerimizin çabalarının, emeklerinin çok önemli payı olacaktır. Öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum."
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Saygılı, mesajında,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Saygılı, mesajında, öğretmenlerin insanı en ideal şekilde eğitmek, dolayısıyla geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirdiğini vurguladı.

Geleceğe ilişkin hedeflere ulaşabilme konusunda en büyük görevin öğretmenlere düştüğünü aktaran Saygılı, şunları kaydetti:

"İnsan yetiştirmek, aynı zamanda bir medeniyet ve bir kültür inşasıdır. Öğretmenlerimizi, kendilerine emanet ettiğimiz çocuklarımızı bu anlamda da yetiştiren insanlar olarak görüyor, kendilerinden böyle bir gayret bekliyoruz. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde öğretmenlerimizin çabalarının, emeklerinin çok önemli payı olacaktır. Öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.