pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vefat Etmiş Öğretmenler İçin Mevlit Okutuldu

23.11.2018 - 15:43, Güncelleme: 23.11.2018 - 15:43
 

Vefat Etmiş Öğretmenler İçin Mevlit Okutuldu

KARAMAN (AA) - Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde vefat etmiş öğretmenler için Mevlid-i Şerif...

KARAMAN (AA) - Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde vefat etmiş öğretmenler için Mevlid-i Şerif okuttu. İmamı Azam Camisi'nde cuma namazı öncesinde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin Mevlid-i Şerif okumasıyla başlayan program, Kur'an tilavetiyle devam etti. Hep bir ağızdan salavatların getirildiği program, öğrencilerin okumuş olduğu kaside ve duaların ardından vefat eden öğretmenler adına okunan Fatiha Suresi ile son buldu.
KARAMAN (AA) - Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde vefat etmiş öğretmenler için Mevlid-i Şerif...

KARAMAN (AA) - Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde vefat etmiş öğretmenler için Mevlid-i Şerif okuttu.

İmamı Azam Camisi'nde cuma namazı öncesinde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin Mevlid-i Şerif okumasıyla başlayan program, Kur'an tilavetiyle devam etti.

Hep bir ağızdan salavatların getirildiği program, öğrencilerin okumuş olduğu kaside ve duaların ardından vefat eden öğretmenler adına okunan Fatiha Suresi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.