pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aeü Akademisyenlerine Bilimsel Yayın Eğitimi Verildi

23.11.2018 - 12:48, Güncelleme: 23.11.2018 - 12:48
 

Aeü Akademisyenlerine Bilimsel Yayın Eğitimi Verildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde (AEÜ), akademik personel ve öğrencilere yönelik bilimsel makale, tez yazımı konusunda eğitim verildiği...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde (AEÜ), akademik personel ve öğrencilere yönelik bilimsel makale, tez yazımı konusunda eğitim verildiği bildirildi. Üniversiteden yapılan açıklamada, üniversite akademik personeli ve öğrencileri yönelik bilimsel yayın yazımı konusunda Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda seminer düzenlendi. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca düzenlenen sertifikalı seminerde, bilimsel araştırma, makale yazım ve yayın sürecine destek veren EndNote programının etkin kullanımına yönelik olarak eğitim verildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde (AEÜ), akademik personel ve öğrencilere yönelik bilimsel makale, tez yazımı konusunda eğitim verildiği...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde (AEÜ), akademik personel ve öğrencilere yönelik bilimsel makale, tez yazımı konusunda eğitim verildiği bildirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, üniversite akademik personeli ve öğrencileri yönelik bilimsel yayın yazımı konusunda Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda seminer düzenlendi.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca düzenlenen sertifikalı seminerde, bilimsel araştırma, makale yazım ve yayın sürecine destek veren EndNote programının etkin kullanımına yönelik olarak eğitim verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.