pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Renault Mais Pazarlama Direktörü Timur "En Etkin 50 Cmo" Arasında

Spor 23.11.2018 - 08:48, Güncelleme: 23.11.2018 - 08:48
 

Renault Mais Pazarlama Direktörü Timur "En Etkin 50 Cmo" Arasında

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin Pazarlama Liderleri Zirvesi CMO Summit 2018'de Renault Mais Pazarlama Direktörü Levent Timur En Etkin 50 Üst Düzey Pazarlama Yöneticisi...

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin Pazarlama Liderleri Zirvesi CMO Summit 2018'de Renault Mais Pazarlama Direktörü Levent Timur En Etkin 50 Üst Düzey Pazarlama Yöneticisi (CMO) araştırmasında ödüle layık görüldü.Renault'dan yapılan açıklamaya göre, Fortune Türkiye ve DataExpert iş birliği ile düzenlenen araştırma sonucunda Levent Timur, 50 CMO arasında yer aldı. 400 kuruluşun üst düzey pazarlama yöneticileri arasında gerçekleştirilen araştırmada Timur ilk 50 CMO'dan biri oldu. 2004 yılından bugüne Renault Mais'te çeşitli kademelerde görev alan Timur 2007 yılından bu yana Pazarlama Direktörü olarak görev yapıyor.
İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin Pazarlama Liderleri Zirvesi CMO Summit 2018'de Renault Mais Pazarlama Direktörü Levent Timur En Etkin 50 Üst Düzey Pazarlama Yöneticisi...

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin Pazarlama Liderleri Zirvesi CMO Summit 2018'de Renault Mais Pazarlama Direktörü Levent Timur En Etkin 50 Üst Düzey Pazarlama Yöneticisi (CMO) araştırmasında ödüle layık görüldü.

Renault'dan yapılan açıklamaya göre, Fortune Türkiye ve DataExpert iş birliği ile düzenlenen araştırma sonucunda Levent Timur, 50 CMO arasında yer aldı.

400 kuruluşun üst düzey pazarlama yöneticileri arasında gerçekleştirilen araştırmada Timur ilk 50 CMO'dan biri oldu.

2004 yılından bugüne Renault Mais'te çeşitli kademelerde görev alan Timur 2007 yılından bu yana Pazarlama Direktörü olarak görev yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.