pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti İl Kadın Kolları'ndan Ziyaret

22.11.2018 - 16:03, Güncelleme: 22.11.2018 - 16:03
 

Ak Parti İl Kadın Kolları'ndan Ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ile yönetim kurulu üyeleri, Keskin Mahallesi'ni ziyaret etti.AK Parti İl Başkanlığı'ndan...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ile yönetim kurulu üyeleri, Keskin Mahallesi'ni ziyaret etti.AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Keskin Mahallesi'nde ikamet eden ve hükümetin yaptığı yatırımlar kapsamında doğal gaza kavuşan aileleri ziyaret ederek mutluluklarına ortak oldu. Açıklamada görüşlerine yer verilen Yalçın, doğal gazın hem ısınmada hem de ocak kullanımlarında çevreye ve bütçeye katkısının büyük olacağını kaydetti.Keskin Mahallesi sakinleri de doğal gaza kavuşmalarını sağlayan hükümete ve emeği geçenlere teşekkür etti.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ile yönetim kurulu üyeleri, Keskin Mahallesi'ni ziyaret etti.AK Parti İl Başkanlığı'ndan...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ile yönetim kurulu üyeleri, Keskin Mahallesi'ni ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Keskin Mahallesi'nde ikamet eden ve hükümetin yaptığı yatırımlar kapsamında doğal gaza kavuşan aileleri ziyaret ederek mutluluklarına ortak oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yalçın, doğal gazın hem ısınmada hem de ocak kullanımlarında çevreye ve bütçeye katkısının büyük olacağını kaydetti.

Keskin Mahallesi sakinleri de doğal gaza kavuşmalarını sağlayan hükümete ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.