pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakamı Akbulut'un Mahalle Ziyaretleri

22.11.2018 - 11:23, Güncelleme: 22.11.2018 - 11:23
 

Kaymakamı Akbulut'un Mahalle Ziyaretleri

KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret etti.Kaymakam Akbulut, sırasıyla Ayrıtepe, Cebrail ve Sıram mahallelerini...

KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret etti.Kaymakam Akbulut, sırasıyla Ayrıtepe, Cebrail ve Sıram mahallelerini ziyaret etti.Muhtarlarla birlikte mahalle sakinleriyle buluşan gelen Akbulut, vatandaşlarla sohbet ederek isteklerini dinledi.Ziyaretleri değerlendiren Akbulut ziyaretlerde, vatandaşlarla yüz yüze görüşme fırsatı bulduklarını söyledi.Gerektiğinde kapı kapı dolaşıp yaşlıları, hastaları, muhtaç aileleri ziyaret ettiklerini ifade eden Akbulut, "İsteklerini kayıt ediyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarına müracaat için gitmek isteyip de çekingenliği nedeniyle gidemeyen vatandaşlarımıza da cesaret veriyoruz. Aynı zamanda incelemeler ve görüşmelerimiz sayesinde hem sorunların çözüm sürecini hem de en iyi hizmeti verebilme imkanını sağlıyoruz." dedi. Kaymakam Akbulut'a ziyaretlerinde, ilçede görev yapan bazı kamu kurumlarının müdürleri de eşlik etti.
KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret etti.Kaymakam Akbulut, sırasıyla Ayrıtepe, Cebrail ve Sıram mahallelerini...

KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret etti.

Kaymakam Akbulut, sırasıyla Ayrıtepe, Cebrail ve Sıram mahallelerini ziyaret etti.

Muhtarlarla birlikte mahalle sakinleriyle buluşan gelen Akbulut, vatandaşlarla sohbet ederek isteklerini dinledi.

Ziyaretleri değerlendiren Akbulut ziyaretlerde, vatandaşlarla yüz yüze görüşme fırsatı bulduklarını söyledi.

Gerektiğinde kapı kapı dolaşıp yaşlıları, hastaları, muhtaç aileleri ziyaret ettiklerini ifade eden Akbulut, "İsteklerini kayıt ediyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarına müracaat için gitmek isteyip de çekingenliği nedeniyle gidemeyen vatandaşlarımıza da cesaret veriyoruz. Aynı zamanda incelemeler ve görüşmelerimiz sayesinde hem sorunların çözüm sürecini hem de en iyi hizmeti verebilme imkanını sağlıyoruz." dedi.

Kaymakam Akbulut'a ziyaretlerinde, ilçede görev yapan bazı kamu kurumlarının müdürleri de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.