pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde Belediyesi'nden Temizlik Çalışması

21.11.2018 - 15:33, Güncelleme: 21.11.2018 - 15:33
 

Niğde Belediyesi'nden Temizlik Çalışması

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehirde temizlik çalışmalarına devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ekipler,...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehirde temizlik çalışmalarına devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ekipler, rutin temizlik işlerinin yanında belirlenen program dahilinde şehir merkezine uzak mahallere de giderek detaylı temizlik çalışması yürütüyor. Şehir merkezinde cadde ve sokaklarda çalışmalarını titizlikle sürdüren belediye ekipleri, temiz bir Niğde için yoğun tempoyla çalışıyor.Hizmetlerin aksamadan vatandaşa sunulması için gayret gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Rifat Özkan, "İlimizin ihtiyaç duyulan noktalarında altyapıdan üstyapıya gerekli tüm çalışmalarımız devam ediyor. Şehrimiz için çalışıyor, vatandaşımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi şekillendiriyoruz." ifadelerini kullandı.
NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehirde temizlik çalışmalarına devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ekipler,...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehirde temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ekipler, rutin temizlik işlerinin yanında belirlenen program dahilinde şehir merkezine uzak mahallere de giderek detaylı temizlik çalışması yürütüyor.

Şehir merkezinde cadde ve sokaklarda çalışmalarını titizlikle sürdüren belediye ekipleri, temiz bir Niğde için yoğun tempoyla çalışıyor.

Hizmetlerin aksamadan vatandaşa sunulması için gayret gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Rifat Özkan, "İlimizin ihtiyaç duyulan noktalarında altyapıdan üstyapıya gerekli tüm çalışmalarımız devam ediyor. Şehrimiz için çalışıyor, vatandaşımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi şekillendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.