pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Esnaf İçin Kamudan Kira Artışında Hassasiyet Talebi

13.11.2018 - 13:28, Güncelleme: 13.11.2018 - 13:28
 

Esnaf İçin Kamudan Kira Artışında Hassasiyet Talebi

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, kamu kurum ve kuruluşları mülklerinde kiracı olan esnafa destek...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, kamu kurum ve kuruluşları mülklerinde kiracı olan esnafa destek olunması için girişimde bulunduklarını belirtti. Köksal, yaptığı yazılı açıklamada, kamu kurumlarının kirada olan mülklerinde, esnafa yönelik hassas olunmasını beklediklerini ifade etti. Kira artışında kurumların duyarlı olmasını istediklerini dile getiren Köksal, Sivas Valiliği, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı, İl Özel İdare Genel Sekreterliğine kira artışında esnafa yardımcı olunması yönünde talepte bulunduklarını kaydetti. Köksal, aynı konuda özel mülk sahiplerinden de destek beklediklerini belirtti.
SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, kamu kurum ve kuruluşları mülklerinde kiracı olan esnafa destek...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, kamu kurum ve kuruluşları mülklerinde kiracı olan esnafa destek olunması için girişimde bulunduklarını belirtti.

Köksal, yaptığı yazılı açıklamada, kamu kurumlarının kirada olan mülklerinde, esnafa yönelik hassas olunmasını beklediklerini ifade etti.

Kira artışında kurumların duyarlı olmasını istediklerini dile getiren Köksal, Sivas Valiliği, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı, İl Özel İdare Genel Sekreterliğine kira artışında esnafa yardımcı olunması yönünde talepte bulunduklarını kaydetti.

Köksal, aynı konuda özel mülk sahiplerinden de destek beklediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.