pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şereflikoçhisar'da Ak Parti'ye Adaylık Başvuruları

13.11.2018 - 11:08, Güncelleme: 13.11.2018 - 11:08
 

Şereflikoçhisar'da Ak Parti'ye Adaylık Başvuruları

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar AK Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimleri için, partilerine büyük bir teveccüh...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar AK Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimleri için, partilerine büyük bir teveccüh gösterildiğini belirtti. Adaylık başvuru sürecinin 16 Kasım'a uzatıldığını hatırlatan Seyhan, "AK Parti İlçe Başkanlığı olarak tüm birimlerimizle aday adaylığı başvuru çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürmekteyiz. 12 Kasım tarihiyle belediye başkan aday adayı müracaat sayımız 11'e ulaşmış bulunmaktadır, bu sayının son başvuru gününe kadar artabileceğini düşünüyoruz." dedi.
ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar AK Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimleri için, partilerine büyük bir teveccüh...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar AK Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimleri için, partilerine büyük bir teveccüh gösterildiğini belirtti.

Adaylık başvuru sürecinin 16 Kasım'a uzatıldığını hatırlatan Seyhan, "AK Parti İlçe Başkanlığı olarak tüm birimlerimizle aday adaylığı başvuru çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürmekteyiz. 12 Kasım tarihiyle belediye başkan aday adayı müracaat sayımız 11'e ulaşmış bulunmaktadır, bu sayının son başvuru gününe kadar artabileceğini düşünüyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.