pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte Terör Örgütü Mlkp Operasyonu

13.11.2018 - 10:23, Güncelleme: 13.11.2018 - 10:23
 

Başkentte Terör Örgütü Mlkp Operasyonu

Terör örgütü MLKP'nin gençlik yapılanması üyesi oldukları iddiasıyla 3 şüpheli yakalandı

ANKARA (AA) - Başkentte düzenlenen operasyonda, terör örgütü Marksist Leninist Komünist Partisinin (MLKP) gençlik yapılanması üyesi oldukları iddiasıyla 3 zanlı gözaltına alındı.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, terör örgütü MLKP'nin gençlik yapılanması üyesi oldukları ve örgüt adına faaliyet yürüttükleri gerekçesiyle 5 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda, zanlılardan G.Ö, C.E.A. ve S.P. yakalandı.
Terör örgütü MLKP'nin gençlik yapılanması üyesi oldukları iddiasıyla 3 şüpheli yakalandı

ANKARA (AA) - Başkentte düzenlenen operasyonda, terör örgütü Marksist Leninist Komünist Partisinin (MLKP) gençlik yapılanması üyesi oldukları iddiasıyla 3 zanlı gözaltına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, terör örgütü MLKP'nin gençlik yapılanması üyesi oldukları ve örgüt adına faaliyet yürüttükleri gerekçesiyle 5 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda, zanlılardan G.Ö, C.E.A. ve S.P. yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.