pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Mustafa Çelik'e Ziyaretler

09.11.2018 - 13:43, Güncelleme: 09.11.2018 - 13:43
 

Başkan Mustafa Çelik'e Ziyaretler

KAYSERİ (AA) - Bir süre önce Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Bir süre önce Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mustafa Şahin, Çelik'i ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.Tarımsal değeri arttırarak çiftçilerin ekonomisine katkı sağlamaya çalıştıklarını aktaran Çelik, tarım ve hayvancılığa destek verdiklerini belirtti.Yatım çalışmaları hakkında bilgi veren Çelik, şunları kaydetti: "Büyükşehir olarak bizim görevimiz değil demeden tarıma destek verdik. Tarım makineleri alarak ziraat odaları vasıtasıyla ilçelerimize dağıttık. 204 süt soğutma tankını aldık ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği vasıtasıyla çiftçilerimizin kullanımına sunduk. Sarız ve Özvatan’da arı kovanları dağıttık. Pınarbaşı ilçemizde bize tahsisli 1 milyon 150 bin metrekarelik yerde Kayseri Şeker Fabrikası ile yaptığımız protokolle 2 bin 500 hayvanlık besi ahırı ve çiftçi eğitim merkezi kurulmasını sağladık. İlçelerimizin her birine tarımsal değerin artması için katkı vermeye çalıştık. Hayvan içme suyu, tarımsal sulama tesisleri yaptık. İlçelerimizde yaşayan halkımıza ekonomik katkı sağlamanın gayreti içinde olduk. Organik tarımı geliştirmek için Doğal Ürünler Bahçesi ve kadın çiftçiler eğitim merkezi kurduk, eğitim verdik ve katma değeri daha yüksek ürünler üretip daha fazla kar elde etmelerini sağlamaya çalıştık. Bu anlamda Tarım ve Orman Müdürlüğümüzle kol kola girdik. Bundan sonra da aynı gayreti göstereceğiz."Şahin de Kayseri tarımına Büyükşehir Belediyesinin desteklerini esirgemeyeceğinden emin olduklarını belirterek, "Ben Malatyalıyım ve Kayseri'ye çok yabancı değilim. Kayseri bizim için hep imrendiğimiz bir şehirdi. Rabbim Kayseri'ye hizmet etme fırsatı verdi." diye konuştu.
KAYSERİ (AA) - Bir süre önce Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Bir süre önce Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mustafa Şahin, Çelik'i ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Tarımsal değeri arttırarak çiftçilerin ekonomisine katkı sağlamaya çalıştıklarını aktaran Çelik, tarım ve hayvancılığa destek verdiklerini belirtti.

Yatım çalışmaları hakkında bilgi veren Çelik, şunları kaydetti:

"Büyükşehir olarak bizim görevimiz değil demeden tarıma destek verdik. Tarım makineleri alarak ziraat odaları vasıtasıyla ilçelerimize dağıttık. 204 süt soğutma tankını aldık ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği vasıtasıyla çiftçilerimizin kullanımına sunduk. Sarız ve Özvatan’da arı kovanları dağıttık. Pınarbaşı ilçemizde bize tahsisli 1 milyon 150 bin metrekarelik yerde Kayseri Şeker Fabrikası ile yaptığımız protokolle 2 bin 500 hayvanlık besi ahırı ve çiftçi eğitim merkezi kurulmasını sağladık. İlçelerimizin her birine tarımsal değerin artması için katkı vermeye çalıştık.

Hayvan içme suyu, tarımsal sulama tesisleri yaptık. İlçelerimizde yaşayan halkımıza ekonomik katkı sağlamanın gayreti içinde olduk. Organik tarımı geliştirmek için Doğal Ürünler Bahçesi ve kadın çiftçiler eğitim merkezi kurduk, eğitim verdik ve katma değeri daha yüksek ürünler üretip daha fazla kar elde etmelerini sağlamaya çalıştık. Bu anlamda Tarım ve Orman Müdürlüğümüzle kol kola girdik. Bundan sonra da aynı gayreti göstereceğiz."

Şahin de Kayseri tarımına Büyükşehir Belediyesinin desteklerini esirgemeyeceğinden emin olduklarını belirterek, "Ben Malatyalıyım ve Kayseri'ye çok yabancı değilim. Kayseri bizim için hep imrendiğimiz bir şehirdi. Rabbim Kayseri'ye hizmet etme fırsatı verdi." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.