pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Silahla Yaralama

09.11.2018 - 12:38, Güncelleme: 09.11.2018 - 12:38
 

Sivas'ta Silahla Yaralama

Köy muhtarı tarafından tabancayla vurulan baba ve oğlu tedavi altına alındı

SİVAS (AA) - Sivas'ta köy muhtarı tarafından tabancayla vurulan baba ve oğlu yaralandı. Alınan bilgiye göre, Hocabey köyü muhtarı Bülent Ö, Eskikale Mahallesi Ulu Cami Sokak'ta aralarında husumet bulunan Merday ve oğlu Coşkun Yıldırım ile karşılaştı. Aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bülent Ö, tabancayla Merday Yıldırım'ı ayağından, Coşkun Yıldırım'ı kalçasından yaraladı.Yaralı baba ile oğlu, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Muhtar Bülent Ö, Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.
Köy muhtarı tarafından tabancayla vurulan baba ve oğlu tedavi altına alındı

SİVAS (AA) - Sivas'ta köy muhtarı tarafından tabancayla vurulan baba ve oğlu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hocabey köyü muhtarı Bülent Ö, Eskikale Mahallesi Ulu Cami Sokak'ta aralarında husumet bulunan Merday ve oğlu Coşkun Yıldırım ile karşılaştı.

Aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bülent Ö, tabancayla Merday Yıldırım'ı ayağından, Coşkun Yıldırım'ı kalçasından yaraladı.

Yaralı baba ile oğlu, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Muhtar Bülent Ö, Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.