pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehit Aileleri Ve Gazilerden Çelik'e Ziyaret

08.11.2018 - 13:43, Güncelleme: 08.11.2018 - 13:43
 

Şehit Aileleri Ve Gazilerden Çelik'e Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı...

KAYSERİ (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Üçkan, beraberinde şehit aileleri ve gaziler ile Çelik'i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.Şehit aileleri ve gazilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu aktaran Çelik, Kayseri’ye hizmet için gece gündüz çalıştıklarını, yatırım ve hizmetlerle ilgili olumlu geri dönüşler almaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.Üçkan ise Çelik'in gaziler ve şehit ailelerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
KAYSERİ (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı...

KAYSERİ (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Üçkan, beraberinde şehit aileleri ve gaziler ile Çelik'i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Şehit aileleri ve gazilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu aktaran Çelik, Kayseri’ye hizmet için gece gündüz çalıştıklarını, yatırım ve hizmetlerle ilgili olumlu geri dönüşler almaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Üçkan ise Çelik'in gaziler ve şehit ailelerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.







Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.