pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Müzede Yangın

08.11.2018 - 12:53, Güncelleme: 08.11.2018 - 12:53
 

Konya'da Müzede Yangın

Ahmet Rasih İzzet Koyunoğlu Müze ve Kütüphanesinin bodrum katında çıkan yangında dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı

KONYA (AA) - Konya'nın merkez Karatay ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi Ahmet Rasih İzzet Koyunoğlu Müze ve Kütüphanesinin bodrum katında çıkan yangın söndürüldü.Kerimdede Mahallesi Kerimler Caddesi'ndeki müzenin bodrum katında inşaat malzemelerinin tutuşması nedeniyle yangın çıktı.Dumanları gören çalışanların ihbarı üzerine müzeye itfaiye ekipleri sevk edildi.Ekipler alevlere müdahalede bulunurken, müze çalışanları tahliye edildi. Dumandan etkilenen bir kişi, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.İtfaiye ekipleri, kısa sürede yangını kontrol altına alarak soğutma çalışmalarına başladı.
Ahmet Rasih İzzet Koyunoğlu Müze ve Kütüphanesinin bodrum katında çıkan yangında dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı

KONYA (AA) - Konya'nın merkez Karatay ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi Ahmet Rasih İzzet Koyunoğlu Müze ve Kütüphanesinin bodrum katında çıkan yangın söndürüldü.

Kerimdede Mahallesi Kerimler Caddesi'ndeki müzenin bodrum katında inşaat malzemelerinin tutuşması nedeniyle yangın çıktı.

Dumanları gören çalışanların ihbarı üzerine müzeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekipler alevlere müdahalede bulunurken, müze çalışanları tahliye edildi. Dumandan etkilenen bir kişi, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri, kısa sürede yangını kontrol altına alarak soğutma çalışmalarına başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.