pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Meke Gölü'nde Çevre Temizliği

08.11.2018 - 10:43, Güncelleme: 08.11.2018 - 10:43
 

Meke Gölü'nde Çevre Temizliği

KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ereğli Doğa Koruma ve Milli Parklar Mühendisliği işbirliğiyle Meke Gölü ve etrafında...

KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ereğli Doğa Koruma ve Milli Parklar Mühendisliği işbirliğiyle Meke Gölü ve etrafında çevre temizliği yapıldı.Temizlik işçileri, Meke Gölü ve çevresinin daha temiz ve güzel bir görüntüye kavuşması için bilinçsizce atılan atıkları temizledi.Karapınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Vekili İbrahim Verim, Meke Gölü ve çevresinin temizliğine önem verdiklerini söyledi.Gölü çok sayıda kişinin ziyaret ettiğini ifade eden Verim, "Göle ziyarete gelenler göl çevresine attıkları maddelerle çevreye zarar veriyor. Bu konuda duyarlı olmalıyız. İnsan evinde çöpleri halının üzerine atmıyorsa çevresinde de aynı duyarlılığı göstermelidir. Çöpleri göl çevresine atmadığımız zaman, hem gölü temiz tutmuş oluruz, hem de ziyarete gelenler daha temiz çevreyle karşılaşırlar." diye konuştu.
KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ereğli Doğa Koruma ve Milli Parklar Mühendisliği işbirliğiyle Meke Gölü ve etrafında...

KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ereğli Doğa Koruma ve Milli Parklar Mühendisliği işbirliğiyle Meke Gölü ve etrafında çevre temizliği yapıldı.

Temizlik işçileri, Meke Gölü ve çevresinin daha temiz ve güzel bir görüntüye kavuşması için bilinçsizce atılan atıkları temizledi.

Karapınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Vekili İbrahim Verim, Meke Gölü ve çevresinin temizliğine önem verdiklerini söyledi.

Gölü çok sayıda kişinin ziyaret ettiğini ifade eden Verim, "Göle ziyarete gelenler göl çevresine attıkları maddelerle çevreye zarar veriyor. Bu konuda duyarlı olmalıyız. İnsan evinde çöpleri halının üzerine atmıyorsa çevresinde de aynı duyarlılığı göstermelidir. Çöpleri göl çevresine atmadığımız zaman, hem gölü temiz tutmuş oluruz, hem de ziyarete gelenler daha temiz çevreyle karşılaşırlar." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.