pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da "Bağımlılıkla Mücadele" Toplantısı Yapıldı

08.11.2018 - 10:38, Güncelleme: 08.11.2018 - 10:38
 

Şarkışla'da "Bağımlılıkla Mücadele" Toplantısı Yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde ''Bağımlılıkla Mücadele'' toplantısı yapıldı. Kaymakam Akif Pektaş başkanlığında, kaymakamlıkta gerçekleştirilen...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde ''Bağımlılıkla Mücadele'' toplantısı yapıldı. Kaymakam Akif Pektaş başkanlığında, kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantıda, kurumlar tarafından uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelede alınan ve alınması gereken tedbirler görüşüldü.Pektaş, burada yaptığı konuşmada, bağımlılıkla mücadelede kararlılıkla ilerleyeceklerini vurgulayarak, "Toplumun hiç bir ferdinin olumsuzluklardan zarar görmesini istemiyoruz." dedi.Toplantıya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Halil Atalay, Emniyet Müdürü Hasan Uludağ ve Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yusuf Özkan, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, İlçe Müftüsü Tayyıp Koçer katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde ''Bağımlılıkla Mücadele'' toplantısı yapıldı. Kaymakam Akif Pektaş başkanlığında, kaymakamlıkta gerçekleştirilen...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde ''Bağımlılıkla Mücadele'' toplantısı yapıldı.

Kaymakam Akif Pektaş başkanlığında, kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantıda, kurumlar tarafından uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelede alınan ve alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Pektaş, burada yaptığı konuşmada, bağımlılıkla mücadelede kararlılıkla ilerleyeceklerini vurgulayarak, "Toplumun hiç bir ferdinin olumsuzluklardan zarar görmesini istemiyoruz." dedi.

Toplantıya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Halil Atalay, Emniyet Müdürü Hasan Uludağ ve Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yusuf Özkan, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, İlçe Müftüsü Tayyıp Koçer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.