pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Avro Cinsi Tahvil İhracı İçin 3 Bankaya Yetki

Spor 07.11.2018 - 12:53, Güncelleme: 07.11.2018 - 12:53
 

Avro Cinsi Tahvil İhracı İçin 3 Bankaya Yetki

Hazine ve Maliye Bakanlığı, avro cinsinden 2026 vadeli tahvilin ihracı için BNP Paribas, HSBC ve ING'ye yetki verdi

ANKARA (AA) - Hazine ve Maliye Bakanlığınca avro cinsinden tahvil ihracı gerçekleştirmek amacıyla BNP Paribas, HSBC ve ING'ye yetki verildi.Bakanlığın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Bakanlık, 2018 yılı dış finansman programı çerçevesinde avro cinsinden 2026 vadeli bir tahvilin ihracını gerçekleştirmek amacıyla bugün BNP Paribas, HSBC ve ING'ye yetki verdi.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, avro cinsinden 2026 vadeli tahvilin ihracı için BNP Paribas, HSBC ve ING'ye yetki verdi

ANKARA (AA) - Hazine ve Maliye Bakanlığınca avro cinsinden tahvil ihracı gerçekleştirmek amacıyla BNP Paribas, HSBC ve ING'ye yetki verildi.

Bakanlığın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Bakanlık, 2018 yılı dış finansman programı çerçevesinde avro cinsinden 2026 vadeli bir tahvilin ihracını gerçekleştirmek amacıyla bugün BNP Paribas, HSBC ve ING'ye yetki verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.