pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'de Akü Ve Mazot Hırsızlığı

06.11.2018 - 18:28, Güncelleme: 06.11.2018 - 18:28
 

Kırıkkale'de Akü Ve Mazot Hırsızlığı

Suçüstü yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de akü ve mazot hırsızlığı şüphesiyle gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde artan akü ve mazot hırsızlığı olaylarına karşı il genelinde çalışma başlattı.Güvenlik kameralarından tespit ettikleri T.K, S.T. ile H.Y'yi yakın takibe alan ekipler, şüphelileri çalıntı aküleri ve mazotu satmaya çalışırken yakaladı.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Suçüstü yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de akü ve mazot hırsızlığı şüphesiyle gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde artan akü ve mazot hırsızlığı olaylarına karşı il genelinde çalışma başlattı.

Güvenlik kameralarından tespit ettikleri T.K, S.T. ile H.Y'yi yakın takibe alan ekipler, şüphelileri çalıntı aküleri ve mazotu satmaya çalışırken yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.