pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Lösemi Hastası Çocuklara "Maskeli" Destek

06.11.2018 - 10:23, Güncelleme: 06.11.2018 - 10:23
 

Lösemi Hastası Çocuklara "Maskeli" Destek

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, 2-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında “Maskeni Tak Fotoğrafını Çek” kampanyasına...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, 2-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında “Maskeni Tak Fotoğrafını Çek” kampanyasına dahil oldu.Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve belediye yetkilileri, maske takarak çektirdikleri fotoğrafları kendi sosyal medya hesaplarından yayınlayarak destek verdi.Başkan Yaşar, lösemi farkındalığının arttırılması için proje gerçekleştirilmesi gerektiğini belirtti.Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında üretilen bu farkındalık projesine belediye olarak destek vermekten mutluluk duyduklarını ifade eden Yaşar, "Çocuklarımız bu hastalık bulaşıcı olduğu için değil, dış ortamlarda bulunan mikroplardan korunmak için maske takıyor. Hepimiz bu durumun bilincine varmalıyız ve konuya hassasiyetle yaklaşmalıyız. Bu nedenle 'Hayatımız çocuklarımız' diyorum." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, 2-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında “Maskeni Tak Fotoğrafını Çek” kampanyasına...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, 2-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında “Maskeni Tak Fotoğrafını Çek” kampanyasına dahil oldu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve belediye yetkilileri, maske takarak çektirdikleri fotoğrafları kendi sosyal medya hesaplarından yayınlayarak destek verdi.

Başkan Yaşar, lösemi farkındalığının arttırılması için proje gerçekleştirilmesi gerektiğini belirtti.

Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında üretilen bu farkındalık projesine belediye olarak destek vermekten mutluluk duyduklarını ifade eden Yaşar, "Çocuklarımız bu hastalık bulaşıcı olduğu için değil, dış ortamlarda bulunan mikroplardan korunmak için maske takıyor. Hepimiz bu durumun bilincine varmalıyız ve konuya hassasiyetle yaklaşmalıyız. Bu nedenle 'Hayatımız çocuklarımız' diyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.