pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir-antalya Yolunda Sonbahar

05.11.2018 - 16:08, Güncelleme: 05.11.2018 - 16:08
 

Seydişehir-antalya Yolunda Sonbahar

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde Antalya yolu üzerindeki İçerikışla mevkisi, sonbahar renkleri ile büyülüyor. Eski kervan yolundan sonbahar...

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde Antalya yolu üzerindeki İçerikışla mevkisi, sonbahar renkleri ile büyülüyor. Eski kervan yolundan sonbahar güzelliklerinin fotoğraflarını çekmek için tırmanış gerçekleştiren doğasever ve fotoğrafçı ekip bölgede doyasıya fotoğraf çekti. Ekip adına konuşan Ali Erdoğan "Sabah erken saatler eski kervan yolundan başlayan etkinliğimizde belirli bir yüksekliğe ulaştıktan sonra bölgenin cazibe merkezi kuğulu parkın sonbahar görüntülerini zirveden görüntüledik, aynı zamanda Seydişehir Antalya yolu üzerinde bulunan İçeri kışla bölgesindeki sonbahar görüntüleri harikaydı." dedi.
KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde Antalya yolu üzerindeki İçerikışla mevkisi, sonbahar renkleri ile büyülüyor. Eski kervan yolundan sonbahar...

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde Antalya yolu üzerindeki İçerikışla mevkisi, sonbahar renkleri ile büyülüyor.

Eski kervan yolundan sonbahar güzelliklerinin fotoğraflarını çekmek için tırmanış gerçekleştiren doğasever ve fotoğrafçı ekip bölgede doyasıya fotoğraf çekti.

Ekip adına konuşan Ali Erdoğan "Sabah erken saatler eski kervan yolundan başlayan etkinliğimizde belirli bir yüksekliğe ulaştıktan sonra bölgenin cazibe merkezi kuğulu parkın sonbahar görüntülerini zirveden görüntüledik, aynı zamanda Seydişehir Antalya yolu üzerinde bulunan İçeri kışla bölgesindeki sonbahar görüntüleri harikaydı." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.