pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Otobüs durağında kadın çantası paniği

04.11.2018 - 16:43, Güncelleme: 04.11.2018 - 16:43
 

Otobüs durağında kadın çantası paniği

Sivas'ta halk otobüsü durağına bırakılan bir kadın çantası paniğe neden oldu.

Sivas'ta halk otobüsü durağına bırakılan bir kadın çantası paniğe neden oldu. Vatandaşların meraklı bakışları arasında uzaktan kumandalı fünyeyle bomba imha uzmanı tarafından patlatılan çanta boş çıktı.Olay, saat 17.00 sıralarında Demircilerardı Mahallesi Sait Paşa Caddesi üzerindeki halk otobüsü durağında meydana geldi. Durakta kadın çantasını görenler bomba olabileceği şüphesiyle durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, emniyet şeridi çekerek çevrede güvenlik önlemi aldı. Cadde araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Daha sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, duraktaki çantayı uzaktan kumandalı fünyeyle kontrollü bir şekilde patlattı. Patlatılan çanta boş çıktı.Patlama anını bazı vatandaşların balkondan izlemesi dikkatlerden kaçmadı.
Sivas'ta halk otobüsü durağına bırakılan bir kadın çantası paniğe neden oldu.
Sivas'ta halk otobüsü durağına bırakılan bir kadın çantası paniğe neden oldu. Vatandaşların meraklı bakışları arasında uzaktan kumandalı fünyeyle bomba imha uzmanı tarafından patlatılan çanta boş çıktı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Demircilerardı Mahallesi Sait Paşa Caddesi üzerindeki halk otobüsü durağında meydana geldi. Durakta kadın çantasını görenler bomba olabileceği şüphesiyle durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, emniyet şeridi çekerek çevrede güvenlik önlemi aldı. Cadde araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Daha sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, duraktaki çantayı uzaktan kumandalı fünyeyle kontrollü bir şekilde patlattı. Patlatılan çanta boş çıktı.

Patlama anını bazı vatandaşların balkondan izlemesi dikkatlerden kaçmadı.

Otobüs durağında kadın çantası paniği

Otobüs durağında kadın çantası paniği

Otobüs durağında kadın çantası paniği

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.