pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Organ Bağışı Haftası

03.11.2018 - 15:38, Güncelleme: 03.11.2018 - 15:38
 

Organ Bağışı Haftası

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sağlık Müdürlüğü "Organ Bağışı Haftası" dolayısıyla tören düzenledi.Sağlık İl Müdürlüğünden yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sağlık Müdürlüğü "Organ Bağışı Haftası" dolayısıyla tören düzenledi.Sağlık İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu'nda yapılan açılış töreninde konuşan İl Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Serdar Duru, Türkiye'de organ yetmezliğine bağlı olarak, organ nakli bekleyen hasta sayısının her geçen gün arttığını belirtti.Organ bağışı ile bir başka insanın hayata tutunabileceğini ifade eden Duru, "Organ bağışı ve organ nakli sayılarının arttırılması yönünde olumlu sonuçlar alabilmek için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.Programda, Dr. Muhlise Demirbaş da organ bağışı konusunda istatistiksel verileri paylaştı.Törene, İl Sağlık Müdürü Dr. Suat Türkoğlu, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Avcu, yöneticiler ve diğer davetliler katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sağlık Müdürlüğü "Organ Bağışı Haftası" dolayısıyla tören düzenledi.Sağlık İl Müdürlüğünden yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sağlık Müdürlüğü "Organ Bağışı Haftası" dolayısıyla tören düzenledi.

Sağlık İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu'nda yapılan açılış töreninde konuşan İl Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Serdar Duru, Türkiye'de organ yetmezliğine bağlı olarak, organ nakli bekleyen hasta sayısının her geçen gün arttığını belirtti.

Organ bağışı ile bir başka insanın hayata tutunabileceğini ifade eden Duru, "Organ bağışı ve organ nakli sayılarının arttırılması yönünde olumlu sonuçlar alabilmek için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Programda, Dr. Muhlise Demirbaş da organ bağışı konusunda istatistiksel verileri paylaştı.

Törene, İl Sağlık Müdürü Dr. Suat Türkoğlu, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Avcu, yöneticiler ve diğer davetliler katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.