pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Üniversite Öğrencileri İçin İş Arama Seminerleri Düzenleniyor

02.11.2018 - 11:13, Güncelleme: 02.11.2018 - 11:13
 

Üniversite Öğrencileri İçin İş Arama Seminerleri Düzenleniyor

SİVAS (AA) - İŞKUR Sivas İl Müdürlüğü ve Cumhuriyet Üniversitesi iş birliğiyle üniversite öğrencilerine yönelik iş arama seminerleri düzenleniyor.Üniversiteden...

SİVAS (AA) - İŞKUR Sivas İl Müdürlüğü ve Cumhuriyet Üniversitesi iş birliğiyle üniversite öğrencilerine yönelik iş arama seminerleri düzenleniyor.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu kapsamda Gürün Meslek Yüksekokulu, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu ve Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu öğrencilerine İŞKUR uzmanları tarafından mezuniyet sonrası için iş arama semineri veriliyor.Seminerde öğrencilere iş arama, öz geçmiş oluşturma, mesleki donanımı artırma ve bir üst eğitimi tamamlama gibi konularda neler yapmaları gerektiği detaylı biçimde anlatılıyor.
SİVAS (AA) - İŞKUR Sivas İl Müdürlüğü ve Cumhuriyet Üniversitesi iş birliğiyle üniversite öğrencilerine yönelik iş arama seminerleri düzenleniyor.Üniversiteden...

SİVAS (AA) - İŞKUR Sivas İl Müdürlüğü ve Cumhuriyet Üniversitesi iş birliğiyle üniversite öğrencilerine yönelik iş arama seminerleri düzenleniyor.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu kapsamda Gürün Meslek Yüksekokulu, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu ve Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu öğrencilerine İŞKUR uzmanları tarafından mezuniyet sonrası için iş arama semineri veriliyor.

Seminerde öğrencilere iş arama, öz geçmiş oluşturma, mesleki donanımı artırma ve bir üst eğitimi tamamlama gibi konularda neler yapmaları gerektiği detaylı biçimde anlatılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.