pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hobi Bahçelerine Kumar Operasyonu

31.10.2018 - 16:13, Güncelleme: 31.10.2018 - 16:13
 

Hobi Bahçelerine Kumar Operasyonu

Başkentte kumar oynatıldığı belirlenen hobi bahçelerine düzenlenen operasyonlarda 157 kişi gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Altındağ ilçesinde hobi bahçelerine düzenlenen operasyonlarda, kumar oynatmak için yer temin eden 10 kişiyle kumar oynayan 147 kişi yakalandı. Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 16 ve 24 Ekim'de Sülüceöz mevkisinde bulunan hobi bahçelerine kumar oynatıldığı gerekçesiyle operasyonlar düzenlendi.Operasyonlarda, kumar oynatmak için yer temin eden 10 kişiyle kumar oynadığı tespit edilen 147 kişi yakalandı, çok sayıda kumar malzemesine el konuldu.Kumar oynamak için yer temin eden 10 kişi hakkında adli işlem başlatılırken, diğer 147 kişiye ise Kabahatler Kanunu'nun 34'üncü maddesi gereğince toplam 38 bin 73 lira idari para cezası uygulandı.
Başkentte kumar oynatıldığı belirlenen hobi bahçelerine düzenlenen operasyonlarda 157 kişi gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Altındağ ilçesinde hobi bahçelerine düzenlenen operasyonlarda, kumar oynatmak için yer temin eden 10 kişiyle kumar oynayan 147 kişi yakalandı.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 16 ve 24 Ekim'de Sülüceöz mevkisinde bulunan hobi bahçelerine kumar oynatıldığı gerekçesiyle operasyonlar düzenlendi.

Operasyonlarda, kumar oynatmak için yer temin eden 10 kişiyle kumar oynadığı tespit edilen 147 kişi yakalandı, çok sayıda kumar malzemesine el konuldu.

Kumar oynamak için yer temin eden 10 kişi hakkında adli işlem başlatılırken, diğer 147 kişiye ise Kabahatler Kanunu'nun 34'üncü maddesi gereğince toplam 38 bin 73 lira idari para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.