pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı Ticaret Odası Yörex'e Katıldı

31.10.2018 - 15:18, Güncelleme: 31.10.2018 - 15:18
 

Beypazarı Ticaret Odası Yörex'e Katıldı

ANKARA (AA) - Beypazarı'nın lezzetleri, Antalya'da düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'nda (YÖREX) tanıtıldı. Beypazarı Ticaret Odasından (BTO) yapılan...

ANKARA (AA) - Beypazarı'nın lezzetleri, Antalya'da düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'nda (YÖREX) tanıtıldı. Beypazarı Ticaret Odasından (BTO) yapılan açıklamaya göre, Antalya'da bu yıl 9'uncusu düzenlenen YÖREX'e katılım sağlanarak, ilçenin coğrafi İşaret tescilli Beypazarı kurusu ve diğer yöresel ürünlerinin tanıtımı yapıldı. Beypazarı Ticaret Odası standını, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz da ziyaret etti.BTO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, ilçenin ve coğrafi tescilli ürünlerinin tanıtımına yönelik fuarlara bundan sonra da katılacaklarını belirterek, şunları kaydetti: "Fuarlarda yöresel ürünlerin coğrafi işaretlilerinin yer alması çok önemli. Fuarın hem coğrafi işaretli yöresel ürünlerin hem de diğer yöresel ürünlerin markalaşması, tanıtılması ayrıca, ilçemizin tanıtılması için büyük fırsat olduğunu biliyoruz. Bu yıl düzenlenen fuarda yer almanın da tanıtım açısından amacına ulaştığına inanıyorum."
ANKARA (AA) - Beypazarı'nın lezzetleri, Antalya'da düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'nda (YÖREX) tanıtıldı. Beypazarı Ticaret Odasından (BTO) yapılan...

ANKARA (AA) - Beypazarı'nın lezzetleri, Antalya'da düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'nda (YÖREX) tanıtıldı.

Beypazarı Ticaret Odasından (BTO) yapılan açıklamaya göre, Antalya'da bu yıl 9'uncusu düzenlenen YÖREX'e katılım sağlanarak, ilçenin coğrafi İşaret tescilli Beypazarı kurusu ve diğer yöresel ürünlerinin tanıtımı yapıldı.

Beypazarı Ticaret Odası standını, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz da ziyaret etti.

BTO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, ilçenin ve coğrafi tescilli ürünlerinin tanıtımına yönelik fuarlara bundan sonra da katılacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Fuarlarda yöresel ürünlerin coğrafi işaretlilerinin yer alması çok önemli. Fuarın hem coğrafi işaretli yöresel ürünlerin hem de diğer yöresel ürünlerin markalaşması, tanıtılması ayrıca, ilçemizin tanıtılması için büyük fırsat olduğunu biliyoruz. Bu yıl düzenlenen fuarda yer almanın da tanıtım açısından amacına ulaştığına inanıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.