pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gemerek Kaymakamı Nayman göreve başladı

31.10.2018 - 14:18, Güncelleme: 31.10.2018 - 14:18
 

Gemerek Kaymakamı Nayman göreve başladı

Gemerek Kaymakamı olarak atanan Cengiz Nayman daire amirleri, muhtarlar ve kaymakamlık personeli tarafından Gemerek kaymakamlık bahçesinde karşılandı.

Gemerek Kaymakamlığı'na atanan Cengiz Nayman göreve başladı.Gemerek Kaymakamı olarak atanan Cengiz Nayman daire amirleri, muhtarlar ve kaymakamlık personeli tarafından Gemerek kaymakamlık bahçesinde karşılandı. Ziyaretleri makamında kabul eden Kaymakam Nayman 1983 yılında Kayseri'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kayseri'de tamamladı. 2008 yılında Erciyes Üniversitesi İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünü bitiren Kaymakam Nayman, 2009 yılında Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nda Vergi Denetmeni olarak memuriyet hayatına başladı.2012 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda İş Müfettişi olarak çalışmaya Nayman 2015 yılında yapılan Kaymakam adaylığı sınavında başarılı olarak 104'üncü Dönem Kaymakam Adayı oldu. Sivas Zara, Tokat Almus ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı.
Gemerek Kaymakamı olarak atanan Cengiz Nayman daire amirleri, muhtarlar ve kaymakamlık personeli tarafından Gemerek kaymakamlık bahçesinde karşılandı.
Gemerek Kaymakamlığı'na atanan Cengiz Nayman göreve başladı.

Gemerek Kaymakamı olarak atanan Cengiz Nayman daire amirleri, muhtarlar ve kaymakamlık personeli tarafından Gemerek kaymakamlık bahçesinde karşılandı. Ziyaretleri makamında kabul eden Kaymakam Nayman 1983 yılında Kayseri'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kayseri'de tamamladı. 2008 yılında Erciyes Üniversitesi İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünü bitiren Kaymakam Nayman, 2009 yılında Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nda Vergi Denetmeni olarak memuriyet hayatına başladı.

2012 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda İş Müfettişi olarak çalışmaya Nayman 2015 yılında yapılan Kaymakam adaylığı sınavında başarılı olarak 104'üncü Dönem Kaymakam Adayı oldu. Sivas Zara, Tokat Almus ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı.

Gemerek Kaymakamı Nayman göreve başladı

Gemerek Kaymakamı Nayman göreve başladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.