pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Fetö/pdy Operasyonu

31.10.2018 - 08:33, Güncelleme: 31.10.2018 - 08:33
 

Aksaray'da Fetö/pdy Operasyonu

FETÖ mensupları ile sabit telefon hatlarından ardışık arama ile haberleştikleri iddia edilen ve daha önce harp okullarından ihraç edilen 9 şüpheli gözaltına alındı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, haklarında gözaltı kararı çıkarılan 10 kişiden 9'u yakalandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY'nin TSK yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, ankesörlü telefonlardan ardışık olarak arandıkları tespit edilen 10 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından öğrenim gördükleri harp okullarından ihraç edildiği belirlenen 9 şüpheliyi gözaltına aldı. Adresinde bulunamayan 1 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
FETÖ mensupları ile sabit telefon hatlarından ardışık arama ile haberleştikleri iddia edilen ve daha önce harp okullarından ihraç edilen 9 şüpheli gözaltına alındı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, haklarında gözaltı kararı çıkarılan 10 kişiden 9'u yakalandı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY'nin TSK yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, ankesörlü telefonlardan ardışık olarak arandıkları tespit edilen 10 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından öğrenim gördükleri harp okullarından ihraç edildiği belirlenen 9 şüpheliyi gözaltına aldı.

Adresinde bulunamayan 1 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.