pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Osmanlıspor'da Kupa Mesaisi

29.10.2018 - 12:43, Güncelleme: 29.10.2018 - 12:43
 

Osmanlıspor'da Kupa Mesaisi

ANKARA (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda 31 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Nazilli Belediyespor ile yapacağı...

ANKARA (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda 31 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Nazilli Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Ligde Altınordu ile dün oynanan maçta uzun süre forma giyen oyuncular yenilenme antrenmanı yaparken, diğer futbolcular yaklaşık 1 saat süren çalışma gerçekleştirdi. Batıkent Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular, daha sonra koordinasyon çalışmasına geçti.Dar alanda pas çalışması yapan mor-sarılı ekip, şut ve gol organizasyonlarıyla antrenmanı sonlandırdı.
ANKARA (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda 31 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Nazilli Belediyespor ile yapacağı...


ANKARA (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda 31 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Nazilli Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Ligde Altınordu ile dün oynanan maçta uzun süre forma giyen oyuncular yenilenme antrenmanı yaparken, diğer futbolcular yaklaşık 1 saat süren çalışma gerçekleştirdi.

Batıkent Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular, daha sonra koordinasyon çalışmasına geçti.

Dar alanda pas çalışması yapan mor-sarılı ekip, şut ve gol organizasyonlarıyla antrenmanı sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.