pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Zincirleme Trafik Kazası: 6 Yaralı

26.10.2018 - 10:58, Güncelleme: 26.10.2018 - 10:58
 

Kırşehir'de Zincirleme Trafik Kazası: 6 Yaralı

Kırşehir-Kayseri karayolunda 4 aracın karıştığı kazada 6 kişi yaralandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Mucur ilçesinde, 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.Kırşehir-Kayseri karayolunda Murat Yüksel idaresindeki 50 AAG 463 plakalı kamyon, Mucur ilçesi Derindere mevkisinde Samet Mert'in kullandığı 41 YV 988 plakalı otomobille çarpıştı.Çarpışmanın etkisiyle karşı şeride geçen otomobil, Ömer Türkyılmaz yönetimindeki 40 J 6027 plakalı ve Ayhan Gedik idaresindeki 40 EC 917 plakalı otomobillerle çarpıştı.Sürücüler Yüksel, Mert, Türkyılmaz ve Gedik ile araçlardaki Fadime Taka ile Mehtap Dal yaralandı.Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.Kaza nedeniyle Kırşehir-Kayseri karayolunda ulaşım bir süre aksadı.
Kırşehir-Kayseri karayolunda 4 aracın karıştığı kazada 6 kişi yaralandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Mucur ilçesinde, 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kırşehir-Kayseri karayolunda Murat Yüksel idaresindeki 50 AAG 463 plakalı kamyon, Mucur ilçesi Derindere mevkisinde Samet Mert'in kullandığı 41 YV 988 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle karşı şeride geçen otomobil, Ömer Türkyılmaz yönetimindeki 40 J 6027 plakalı ve Ayhan Gedik idaresindeki 40 EC 917 plakalı otomobillerle çarpıştı.

Sürücüler Yüksel, Mert, Türkyılmaz ve Gedik ile araçlardaki Fadime Taka ile Mehtap Dal yaralandı.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle Kırşehir-Kayseri karayolunda ulaşım bir süre aksadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.